Image
Robert Lucchesi.
Robert Lucchesi. Bild: Svefa

Fasticon Advisors växer

Bolag Nystartade Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn, växer och rekryterar Robert Lucchesi.
Publicerad den 10 September 2019

– Vi har fått en väldigt god respons från marknaden sedan vi för två månader sedan gick ut med att den här satsningen skulle inledas. Det är tydligt att det finns ett stort behov av våra tjänster. Vi har redan fått en hel del uppdrag, från kommuner, allmännyttiga bolag och även kommersiella bolag, säger Roger Bengtsson, som leder Fasticon Advisors tillsammans med Bo Magnus Persson.

Fasticon Advisors har även rekryterat Robert Lucchesi, närmast från Svefa i Malmö. Han kommer framför allt att arbeta med förvaltningsrådgivning.
– Jag har arbetat med Robert tidigare. Han har arbetat som konsult i tre år och har även erfarenhet från fastighetsförvaltning i kommuner. Han kommer att passa in väldigt bra hos oss. Tanken är att få in ytterligare en konsult under fjärde kvartalet, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors är en del av Fasticon, som även äger Fasticon Kompetens, BFAB och STF Ingenjörsutbildning. Fasticon Advisors erbjuder kvalificerad rådgivning inom organisationsutveckling, verksamhetsutveckling och förvaltningstöd inom fastighetssektorn. Roger Bengtsson och Bo Magnus Persson som leder verksamheten har båda stor erfarenhet av rådgivning kring fastighetsrelaterad verksamhet och av ledande roller inom fastighets- och facility management-bolag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY