Image
Robert Lucchesi.
Robert Lucchesi. Bild: Svefa

Fasticon Advisors växer

Bolag Nystartade Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn, växer och rekryterar Robert Lucchesi.
Publicerad den 10 September 2019

– Vi har fått en väldigt god respons från marknaden sedan vi för två månader sedan gick ut med att den här satsningen skulle inledas. Det är tydligt att det finns ett stort behov av våra tjänster. Vi har redan fått en hel del uppdrag, från kommuner, allmännyttiga bolag och även kommersiella bolag, säger Roger Bengtsson, som leder Fasticon Advisors tillsammans med Bo Magnus Persson.

Fasticon Advisors har även rekryterat Robert Lucchesi, närmast från Svefa i Malmö. Han kommer framför allt att arbeta med förvaltningsrådgivning.
– Jag har arbetat med Robert tidigare. Han har arbetat som konsult i tre år och har även erfarenhet från fastighetsförvaltning i kommuner. Han kommer att passa in väldigt bra hos oss. Tanken är att få in ytterligare en konsult under fjärde kvartalet, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors är en del av Fasticon, som även äger Fasticon Kompetens, BFAB och STF Ingenjörsutbildning. Fasticon Advisors erbjuder kvalificerad rådgivning inom organisationsutveckling, verksamhetsutveckling och förvaltningstöd inom fastighetssektorn. Roger Bengtsson och Bo Magnus Persson som leder verksamheten har båda stor erfarenhet av rådgivning kring fastighetsrelaterad verksamhet och av ledande roller inom fastighets- och facility management-bolag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige