Image

Familjebostäder rekryterar från NCM Development

Karriär Anders Emanuelsson, närmast från NCM Decelopment, blir ny centrumledare för Rinkebystråket, som Familjebostäder utvecklar.
Publicerad den 25 September 2013
Anders Emanuelsson. Bild: Familjebostäder
Anders Emanuelsson.

Anders Emanuelsson har en gedigen utbildning inom Urban Centre Management och ett mångårigt förflutet inom centrumutveckling. Han kommer närmast från NCM Development där han under sex år varit affärsområdeschef/projektledare. Han har bland annat arbetat med centrumledning och centrumutveckling av Gottsunda Centrum i Uppsala, Lindhagens centrum på Kungsholmen, Vikaterrassen och House Of Oslo samt Huvudsta centrum i Solna.

- Det känns väldigt spännande att få vara delaktig i utvecklingen av Rinkeby där vi med Rinkebystråket skapar en helt ny mötesplats. Att mötas kring handel och matkultur i sitt närområde ligger i tiden och saknas idag i stadsdelen, säger Anders Emanuelsson.
Under hösten har uthyrningsprocessen av Rinkebystråket dragit i gång på allvar. Familjebostäder arbetar tillsammans med Optimal Progress för att utveckla den framtida handelsplatsen. Anders Emanuelssons uppgift blir att hitta rätt verksamheter till den unika butiksmix som är planerad för Rinkebystråkets 26 lokaler.

- Anders Emanuelsson är den nyckelperson vi har letat efter. Han ska hitta rätt hyresgäster för konceptet och samtidigt förvalta handelsplatsen då den står klar. I Rinkeby finns en stark efterfrågan på ett mer varierat utbud som vi tror attraherar starka varumärken. Tillsammans med lokala entreprenörer kommer de att utveckla en helt unik handelsplats, säger Marie Alderhorn, chef över kommersiella lokaler på Familjebostäder.

Rinkebystråket beräknas stå klart hösten 2015.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY