Image

Fabege hyr ut i Solna Business Park

UTHYRNING Addtech Nordic AB har tecknat avtal om att hyra totalt 3 638 kvadratmeter kontor och lager/produktion, i fastigheten Yrket 3, Smidesvägen 2-8, i Solna Business Park. Avtalet har en löptid på sju år.
Publicerad den 11 Juni 2010

Fabege har även tecknat avtal med ABC-Gruppen AB om cirka 1 683 kvadratmeter i fastigheten Smeden 1, Englundavägen 8, i Solna Business Park. Värdet på avtalet uppgår till cirka 2,2 miljoner kronor per år exklusive tillägg med en löptid på sex år. ABC flyttar in under oktober 2010.

Därutöver har avtalet med Arbetsförmedlingen tecknats om och den totala lokalytan har utökats till cirka 3 040 kvadratmeter i fastigheten Svetsaren 2, Englundavägen 13, i Solna Business Park . Värdet på avtalet uppgår till cirka 5,2 miljoner kronor per år exklusive tillägg med en löptid på sex år.

Även OLW har utökat sina befintliga lokaler och tecknat nytt avtal på totalt 2 652 kvadratmeter i fastigheten Smeden 1, Svetsarvägen 15, i Solna Business Park . Värdet på avtalet uppgår till cirka 5,1 miljoner kronor per år exklusive tillägg med en löptid på sex år.

- Vi är mycket nöjda över att vi lyckats attrahera ytterligare namnkunniga och framgångsrika företag, till Solna Business Park. Vi hälsar våra nya kunder varmt välkomna! Vi är också mycket nöjda att våra befintliga kunder väljer att stanna kvar hos oss och förlänger sina avtal, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige