Image
Filip Bons Larsson.
Filip Bons Larsson.

Estea rekryterar Filip Bons Larsson som hållbarhetschef

Karriär Estea växer organisationen i linje med strategin att stärka erbjudandet genom fler fondprodukter och ett ökat fokus på institutionella investerare. På kort tid har flera nya medarbetare välkomnats. Senast i ledet är Filip Bons Larsson som tillträder den nyinrättade rollen som hållbarhetschef.
Publicerad den 14 Oktober 2022

Filip Bons Larsson kommer närmast från PWC där han under sju år verkat inom finansiell revision och hållbarhet, både som revisor och rådgivningskonsult. Syftet med den nyinrättade tjänsten är att ta ett helhetsgrepp kring hållbarhetsarbetet i såväl Estea som i de förvaltade fonderna.

– Branschen står inför spännande utmaningar och möjligheter där jag ser stor potential för oss att vara lyhörda och agera. Jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor och att få driva frågor jag brinner för, säger Filip Bons Larsson, nytillträdd hållbarhetschef på Estea.

– Som ett led i vår satsning på att stärka vårt erbjudande med nya fonder och ökat fokus på institutioner har vi sett behovet av att ytterligare lyfta vårt hållbarhetsarbete. Med Filip ombord får vi en ledare och inspirationskälla av toppklass. Vi önskar Filip Bons Larsson varmt välkommen till Estea, säger Johan Eriksson Rydermark, CEO på Estea AB.

Filip Bons Larsson har påbörjat sin anställning och är baserad på kontoret i Stockholm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige