Image

ESNY fyrdubblar sin omsättning

Bolag Lyxmäklarbyrån ESNY, med Fredrik Eklund i spetsen, presenterar en fyrdubblad omsättning för årets första halvår jämfört med motsvarande period förra året. Och det senaste halvåret har byrån avslutat affärer för över en miljard kronor.
Publicerad den 16 Augusti 2011
Fredrik Eklund. Foto: David Schmidt. Bild: David Schmidt
Fredrik Eklund. Foto: David Schmidt.

När Fredrik Eklund startade ESNY i Stockholm år 2009 var det tre medarbetare på byrån. Idag, två år senare, är de 34. Och bara på sex månader har ESNY:s omsättning fyrdubblats.

Det framgår av mäklarbyråns halvårsrapport för jan - jun 2011, som man nu har släppt.
– Vi har fyrdubblat omsättningen och avslutat affärer för över en miljard kronor på ett halvår. Jag är otroligt glad för att det gått så bra, det visar på att vi verkligen lyckats vinna kundernas förtroende, säger Fredrik Eklund, vd och grundare till ESNY.

Byrån fortsätter såväl rekrytera som expandera. Bland annat har de byggt ut deras så kallade ”Light-segment” med objekt under sju miljoner kronor där de växer och blir allt mer populära.
- Mest stolt är jag över vår nyproduktion med flertal utsålda projekt. Senast in är Veidekkes enorma nybygge intill Musikhögskolan på Östermalm med 360 lagenheter där vi har vunnit de två första etapperna i hård konkurrens, säger Fredrik Eklund.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige