Image

Ericsson fyller upp i Kista

Uthyrning Basale har hyrt ut 1 500 kvadratmeter kontor till Ericsson i fastigheten Borgarfjord, Torshamnsgatan 35-39 i Kista. Därmed är fastigheten fullt uthyrd.
Publicerad den 8 December 2011
Kristina Danielsson. Bild: Basale. Bild: Basale
Kristina Danielsson. Bild: Basale.

Fastigheten ägs av Fortin Properties och har en total uthyrbar yta om cirka 40 000 kvadratmeter. Största hyresgäster är Ericsson, Cramo, Baxter, Verizon och Sabis. Ericsson tillträder de nya ytorna den 1 januari 2012.
- Vi är mycket nöjda med att Ericsson har valt att utöka sin förhyrning hos Fortin i Kista där man sedan tidigare hyr 14 000 kvadratmeter. Därmed är fastigheten fullt uthyrd, säger Kristina Danielsson, uppdragsansvarig på Basale.

- Basales organisation har gjort ett väldigt bra jobb med att göra den här uthyrningen möjlig genom ett kreativt lösningsorienterat arbete. Vi på Fortin är väldigt glada att Ericsson, som är ett stort internationellt respekterat varumärke, har valt att utöka sina ytor hos oss. Säger Johan Widström, fastighetschef på Fortin Properties.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige