Image

Elgiganten utökar på Lillängen

Uthyrning Elgiganten utökar med cirka 1 000 kvadratmeter på Lillängens handelsområde i Östersund.
Publicerad den 15 Januari 2013
Lillängen. Bild: Sydfastgruppen.
Lillängen.

Sydfastgruppen, som köpte Omniagruppen, förvaltar fastigheten åt den danska fastighetsägaren K/S Lillängen-Svågertorp och har agerat rådgivare och förhandlat fram ett nytt avtal. Butiken utökas med cirka 1 000 kvadratmeter.
– Vi är övertygade om att Elgiganten nu får möjlighet att på ett modernt och effektivt sätt exponera ett utökat sortiment säger Claes Örtegren, förvaltningschef i Sydfastgruppen.

- Vår etablering av nya moderna varuhus går helt i linje med vår satsning på ytterligare förbättrad kundservice. Allt vi gör, från varuhusens fysiska utformning till nya tjänster och det faktum att vi fortsätter pressa priserna görs med kundens bästa för ögonen, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige