Image
Eklandias kontorshus Aurora är nu fullt uthyrt.
Eklandias kontorshus Aurora är nu fullt uthyrt.

Eklandias Aurora fullt uthyrt

Uthyrning China-Euro Vehicle Technology (CEVT) utökar ytorna i Eklandias kontorshus Aurora på Lindholmen, Göteborg och hyr nu totalt cirka 6 200 kvadratmeter. Därmed är Aurora fullt uthyrt.
Publicerad den 24 Oktober 2014

CEVT, som ingår i Geelykoncernen, flyttade för drygt ett år sedan in sitt nya forsknings- och utvecklingscenter i kontorshuset Aurora. CEVT har nu tecknat avtal om ytterligare
1 700 kvadratmeter och hyr därmed totalt cirka 6 200 kvadratmeter.

- Som långsiktig och stor fastighetsägare har vi styrkan att kunna hjälpa våra hyresgäster som behöver växa. Det är glädjande att vi hade möjligheten i kontorshuset Aurora att erbjuda CEVT de ytterligare ytor de behöver för sin expansion, säger Cecilia Fasth, vd för Eklandia Fastighets AB.

Kontorshuset Aurora omfattar cirka 9 500 kvadratmeter i sex våningsplan. Huset är certifierat enligt Green Building. Övriga hyresgäster som valt att flytta in i kontorshuset Aurora är Getinge, Danske Bank, Altair Engineering, Altran Sverige och LSS Assistans.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige