Image

Eklandia hyr ut till Fraktkedjan

Uthyrning Eklandia har tecknat hyresavtal med Fraktkedjan Väst avseende en logistikfastighet om 7 600 kvadratmeter.
Publicerad den 11 Oktober 2011

Fastigheten ligger på Exportgatan 15 i Hisings-Backa, Göteborg. Inflyttning kommer att ske i februari 2012. Fram till dess pågår en omfattande anpassning av fastigheten till en kyl- och frysterminal.

– Den nya terminalen är ett steg i vår långsiktiga satsning att bli Västsveriges ledande transportföretag. Vi kan nu fortsätta stärka vår ställning som leverantör av kvalificerade transport- och lagerlösningar inom kyl- och fryssegmentet. Vi ser fram emot att välkomna både nya och gamla kunder till vår nya terminal, säger Peter Agervi, vd på Fraktkedjan Väst AB.

– Vi är mycket glada över att Fraktkedjan Väst valt Eklandia till hyresvärd. Affären stärker dessutom Eklandias position som en ledande logistikpartner på Hisingen, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige