Image
Boris Dundjerovic, avdelningschef ekonomisk förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Boris Dundjerovic, avdelningschef ekonomisk förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Bild: Einar Mattson

Einar Mattsson utökar förvaltning åt Läkarförbundet

Bolag Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har sedan 1 juni 2023 förvaltat Läkarförbundets fastigheter i Stockholm. Nu tar Einar Mattsson även över den ekonomiska förvaltningen för Läkarförbundets fastighet i Göteborg från 1 januari 2024.
Publicerad den 12 December 2023

– Vi kommer att hantera nästan allt som berör ekonomin i Läkarförbundets fastighet Lorensberg 17:30 i Göteborg. Konkret innebär det att vi bland annat sköter aviseringar, bokföring, rapportering, skattedeklarationer, årsbokslut och årsredovisningen. Till delar gör vi det med leverantören för den tekniska och administrativa förvaltningen på plats i Göteborg, säger Boris Dundjerovic, chef ekonomisk förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Fastigheten på Lennart Torstenssons gata 7 uppfördes 1957, huset omfattar 411 kvadratmeter och har fyra uthyrda kommersiella lokaler. Fastighetsbolaget Facctrio HB ägs av Läkarförbundet och Appendix Fastighets AB i ett handelsbolag.

– Vi är nöjda med hur Einar Mattsson sköter våra fastigheter i Stockholm där vi har totalförvaltning. När det väl var dags att ser över den ekonomiska förvaltningen i Göteborg var det därför naturligt och tryggt för oss att anlita Einar Mattsson Fastighetsförvaltning för ekonomi även i Göteborg, säger Anna Ingmanson, förbundsdirektör Läkarförbundet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige