Image

Efter folkomröstningen: Vd:n får gå

Bolag Det blev ett klart nej i den historiska folkomröstningen angående en försäljning av Ekerö Bostäder i våras. Nu får vd:n gå med omedelbar verkan.
Publicerad den 17 Januari 2013

Kommunfullmäktiges beslut att Ekerö Bostäder skall kvarbli i kommunens ägo innebär att bolagets roll vad avser kommunens bostadsförsörjning behöver utvecklas.

Detta tar sig bland annat uttryck i bolagsstyrelsens pågående arbete med en utvecklings- och affärsplan som innebär att bolaget vill förvärva mark och uppföra ytterligare bostadslägenheter.

Mot denna bakgrund konstaterar styrelsen för Ekerö Bostäder att uppdraget som vd för bolaget genomgripande förändrats till både karaktär och innehåll varför styrelsen och vd kommit överens om att gå skilda vägar. Ingemar Garneland lämnar uppdraget som vd med omedelbar verkan, skriver Ekerö Bostäder i en pressrelease.

Till tillförordnad vd i Ekerö Bostäder utses Stefan Lundström med tidigare erfarenhet som tillförordnad vd ibland annat Knivsta Bostäder.

En rekryteringsprocess har inletts för att hitta ny permanent vd.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY