Image
Eatery väljer Värtahamnen som plats för sin nya storsatsning.
Eatery väljer Värtahamnen som plats för sin nya storsatsning. Bild: Eatery

Eatery storsatsar i Värtahamnen

Uthyrning Utvecklingen i Värtahamnen tar ytterligare ett steg när välkända restaurang- och konferenskedjan Eatery slår upp sina dörrar mitt i stadsdelen. Eatery är ännu ett exempel på att Värtahamnen redan nu attraherar företag och människor som vill vara med när Stockholms mest spännande stadsdel växer fram.
Publicerad den 11 Oktober 2021

Tillsammans med fastighetsägaren Kungsleden har Eatery skapat en inbjudande och utvecklande miljö för besökare och de som bor och arbetar i eller i närheten av Värtahamnen.
– Det är människorna och företagen i Värtahamnen som bidrar till stadsdelens puls och bygger dess identitet. Eaterys innehåll passar som hand i handske i en stadsdel som ska leva från tidig morgon till sen kväll, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.
– Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Vi jobbar med vår slogan "Your neighbourhood hero". Med detta menar vi att vi finns för dem som arbetar och bor i närområdet för att leverera det utbud och de tjänster som efterfrågas när det gäller mat och möten, säger Anna Bengtsson, Affärsområdeschef för Eatery.

Nyöppnade Eatery kommer att ligga i korsningen Hangövägen/Andra Bassängvägen. Lokalerna har utvecklats i samarbete med fastighetsägaren Kungsleden, som är en del av Stadsutvecklarna i Värtahamnen.
– Vi är glada att Eatery väljer att öppna en till restaurang i våra fastigheter. Det här stärker serviceutbudet i Värtahamnen och våra hyresgäster erbjuds god mat och bra service, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige