Image
Kestutis Sasnauskas.
Kestutis Sasnauskas. Bild: Eastnine

Eastnines avtal om försäljning av innehavet i MFG sägs upp

Transaktioner Avtalet om försäljning av Eastnines innehav i MFG till Sistema PJSFC sägs upp. Eastnine kommer att fortsätta arbetet med att avyttra innehavet och är i dialog med potentiella köpare.
Publicerad den 6 Mars 2023

Eastnine meddelade i oktober 2022 att ett avtal tecknats med investmentbolaget Sistema PJSFC om avyttring av hela Eastnines innehav i den ryska modekedjan Melon Fashion Group (MFG).

Eastnine meddelade i december 2022 att förutsatt att samtliga återstående villkor uppfylldes, var bedömningen att transaktionen kunde slutföras under första kvartalet 2023. Återstående villkor har ännu inte uppfyllts och eftersom Eastnines och köparens bedömning är att de inte kommer att uppfyllas, har parterna överenskommit att säga upp försäljningsavtalet.

Eastnine kommer att fortsätta arbeta för en avyttring av investeringen i MFG och är i dialog med potentiella köpare rörande försäljningen av innehavet i MFG.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige