Image

DTZ förstärker inom transaktioner

Karriär DTZ rekryterar Jöran Rydberg till sin Capital Markets-avdelning. Han kommer närmast från GE Capital Real Estate.
Publicerad den 27 Februari 2015
Jöran Rydberg. Bild: DTZ
Jöran Rydberg.

På GE Capital Real Estate arbetade Jöran Rydberg som underwriter, men också som fastighetschef inom Asset Management med ansvar för GE:s fastigheter i Mälardalen.

Han har även erfarenhet från Deutsche Pfandbriefbank i Stuttgart, Stockholm och London inom risk management. Jöran Rydberg har en magisterexamen i avancerad extern redovisning och revision från Handelshögskolan i Göteborg och en kandidatexamen i ekonomistyrning från Linnéuniversitetet.

- Det är mycket glädjande att vi kunnat rekrytera Jöran till vårt Capital Markets-team. Jöran kommer att fokusera på fastighetstransaktioner i Mälardalen och Mellansveriges regionstäder. Vi har dessutom fler rekryteringar på gång för att ytterligare stärka DTZ:s varumärke inom fastighetstransaktioner, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY