Image
Dream Logistics öppnar kontor på området Kärnekulla i Habo.
Dream Logistics öppnar kontor på området Kärnekulla i Habo. Bild: Tosito

Dream Logistics öppnar kontor på området Kärnekulla i Habo

Uthyrning Tosito har tecknat ett hyresavtal med Dream Logistics på området Kärnekulla i Habo. Under första kvartalet 2023 ska det nya kontoret stå klart för inflyttning. Kontoret är cirka 600 kvadratmeter stort och ligger i samma fastighet som restauranger/caféerna Landhs, Ciro, Sushi samt Brooklyn Burger, som även de öppnar under kvartal 1 2023. Dream Logistics är det första företaget som hyr kontorslokaler på Kärnekulla.
Publicerad den 21 Maj 2022
Annons
Image

Området Kärnekulla i Habo fortsätter att utvecklas och just nu pågår byggnation av skola, förskola, gym, bilhall och fler radhus. Inom kort påbörjas Brf Björkallén, restauranger, idrottshall och hyresrätter. Allt nämnt beräknas stå klart för inflyttning 2023/2024.
– Det känns väldigt roligt att få välkomna Dream Logistics till Kärnekulla. Det är ett Habo baserat bolag som haft en otrolig tillväxtresa de senaste åren. Vi ser fram emot att ha dem som hyresgäst och få följa deras framtida resa säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

– Att få fortsätta vår expansion även i Habo betyder lite extra mycket nu när vi också är en del av Bring. Att dessutom få göra det på expansiva Kärnekulla tillsammans med Tosito passar oss perfekt. Vi ser mycket fram emot vårt nya kontor men också att ha kvar våra fyra siter i Habo säger Jonas Ahlgren, vd på DreamLogistics och Bring Shelfless.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige