Image
Kärnan galleria.
Kärnan galleria. Bild: Diös

Diös utvecklar nya lokaler till två aktörer i Kärnan galleria

Uthyrning Nu är det klart att leksaksbutiken Lekia flyttar in och friserslongen Nikita Hair får nya lokaler i Kärnan galleria i Östersund. Fastighetsägaren Diös påbörjar utvecklingen av lokalerna per omgående och inflyttning beräknas ske till sommaren.
Publicerad den 3 April 2020
Annons
Image

Leksaksbutiken Lekia är Sveriges största lekkedja och har över 150 butiker i Sverige och Norge. Utöver det är de Skandinaviens största grossister inom lek och baby. Nu flyttar de till helt nya ytor och gör det parallellt med att frisörsalongen Nikita Hair flyttar till plan 1. Företaget grundades för över 30 år sedan och är idag Nordens största frisörkedja med 143 salonger.
– Vi är mycket glada över våra nya lokaler i Kärnan. Det blir ett bättre läge för oss och vi ser mycket fram emot nyöppning, säger Eric Holmén, country manager, Nikita Hair.
– Nu öppnar vi helt ny leksaksbutik i Östersunds stadskärna och intresset har visat sig vara enormt. Det har verkligen saknats en lekbutik i city så vi ser mycket fram emot att satsa i Kärnan. Tillsammans med Diös har vi hittat en lokal som passar oss perfekt. Vi hälsar alla nya och gamla kunder varmt välkomna till oss i Kärnan, säger Carina Olenäs, ägare, Lekia.
– Det är jättekul att kunna berätta nyheten med Nikita Hair och Lekia. De är båda ledande i sina branscher och mycket viktiga pusselbitar i det fortsatta skapandet av en inspirerande stad i Östersund. Genom att optimera ytorna i gallerian möter vi framtidens nya konsumtionsmönster på ett strategiskt vis, det är jätteviktigt att vi jobbar proaktivt, säger Emma Widegren, förvaltare, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY