Image

Diös i flera uthyrningar

Uthyrning Diös hyr ut till designbyrån Osynlig i Sundsvall och till internettjänstebolaget Bahnhof i Borlänge.
Publicerad den 28 Juni 2017
Annons
Image
Diös hyr ut i Sundsvall. Bild: Diös
Diös hyr ut i Sundsvall. Bahnhof flyttar in i nya lokaler i Borlänge i juli. Bild: Diös
Bahnhof flyttar in i nya lokaler i Borlänge i juli.

Den digitala designbyrån Osynlig flyttar in i nya lokaler på Trädgårdsgatan i centrala Sundsvall. Diös är i full gång med att utveckla lokalen, som är i tre våningsplan och med sekelskifteskaraktär. Beräknat inflyttningsdatum är den 1 augusti.

– Osynlig är ett spännande företag som vi ser fram emot att få ha som hyresgäster. Lokalen, med sin karaktäristiska trappa, är väldigt kreativ och passar Osynligs moderna och medvetna stil perfekt. En häftig kombination som blir allt annat än osynlig, säger Sofie Stark, affärsområdeschef, Diös Sundsvall.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös där vi på kort tid hittat en lokal som verkligen känns som vi. Vår verksamhet utvecklar sig hela tiden och det är viktigt för oss att kunna erbjuda en mötesplats som både är inspirerande och effektiv. Nu ser vi fram emot att få flytta in, säger Jesper Johansson, grundare, Osynlig.

Internettjänstebolaget Bahnhof flyttar in med sin supportverksamhet i nya lokaler på Stationsgatan 8 i centrala Borlänge. Nu är det klart att internettjänstebolaget Bahnhof flyttar in med sin supportverksamhet i nya lokaler på Stationsgatan 8 i centrala Borlänge. Diös utvecklar just nu lokalen till att ha en öppen lösning och stora rum. Beräknad inflytt blir under juli månad.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda Bahnhof lokaler för sin supportverksamhet i centrala Borlänge. Det stora ytorna kommer att passa dem perfekt och vi utvecklar just nu lokalen för inflytt redan i sommar. Nu ser fram emot att välkomna 50 personer till Stationsgatan, säger Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Borlänge.

– Vi har haft en bra dialog med Diös under en tid och den nya lokalen för vårt supportgäng verkar mycket lovande. Nu förbereder vi oss på flytt samtidigt som Diös fixar med de sista detaljerna. Vi räknar med att vara fullt igång redan i slutet av sommaren, säger Jon Jordås, kommunikationschef, Bahnhof.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige