Image

Diös hyr ut till Wayne´s Coffee

Uthyrning Café-kedjan Wayne´s Coffee öppnar i Diösägda IN-gallerian i Sundsvall.
Publicerad den 28 Juni 2013

Café-kedjan Wayne´s Coffee etablerar sig i kvarteret Hälsan som tillsammans med kvarteren Lyckan och Glädjen bildar Norrlands största citygalleria.

– Vi är stolta över att Wayne´s Coffee väljer att bli en del av IN-gallerian. Med sitt strategiska läge blir Wayne´s ett viktigt komplement till den totalupplevelse som vi vill erbjuda besökarna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Diös ombyggnad är en del i den långsiktiga förädlingsplanen som syftar till att ytterligare möta såväl hyresgästernas som besökarnas behov och drivkrafter. Närmast påbörjas ombyggnation för kommande nya koncept på andra plan i kvarteret Hälsan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige