Image
Lars-Göran Dahl.
Lars-Göran Dahl. Bild: Diös.

Diös fastighetschef lämnar bolaget

Bolag Lars-Göran Dahl, Diös fastighets- och affärsutvecklingschef, lämnar bolaget efter sommaren för att istället bli ny fastighetsdirektör på Skistar. Sofie Stark, nuvarande affärschef i Sundsvall, internrekryteras som fastighetschef och Mats Eriksson, nuvarande projektchef, utökar sin roll med chef över affärsutveckling. Båda blir del av Diös koncernledning. Förändringen träder i kraft under augusti.
Publicerad den 17 Juni 2020

– Först vill jag gratulera Skistar till en bra rekrytering genom Lars-Göran. Han har varit en viktig del av Diös framgång. Jag vill också varmt välkomna Sofie Stark och Mats Eriksson till koncernledningen och ser med stor tillförsikt fram emot hur vi tillsammans med dem kommer att ta bolaget till nästa nivå. Under både rådande exceptionella situation med pandemin såväl som en ledstjärna generellt för fortsatt utveckling, ser vi ledarskapet som en nyckel till framgång. Jag är övertygad om att detta kommer att leda till ett ännu starkare Diös, säger Knut Rost, vd, Diös.

I samband med detta blir Annie Franzon transaktionschef och rapporterar direkt till vd Knut Rost och Bengt Eveby blir affärsutvecklingschef, som ansvarig för det centrala säljteamet, och rapporterar till projektchef Mats Eriksson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige