Image

Diligentia köper vårdboende

Transaktioner Diligentia Samhällsfastigheter köper Söndagsgårdens vårdboende i Hökarängen, Stockholm för 113 miljoner kronor.
Publicerad den 22 December 2014
Söndagsgården. Bild: Diligentia
Söndagsgården.

Vårdboendet som uppfördes 2010 har 54 vårdplatser och omfattar 3 847 kvadratmeter uthyrningsbar area. Byggnaden är uthyrd i sin helhet till ett dotterbolag inom Vardaga AB, en av Sveriges största aktörer inom äldreomsorg.

- Vi är glada över att kunna förvärva ytterligare ett modernt vårdboende i ett attraktivt läge. Med sitt långa hyresavtal och stabila hyresförhållande kompletterar förvärvet Diligentias befintliga fastighetsbestånd på ett bra sätt, säger Åke Pettersson, Chef Affärsutveckling, Diligentia.

Angermann var säljarens rådgivare i transaktionen.

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige