Image

Diligentia köper vårdboende

Transaktioner Diligentia Samhällsfastigheter köper Söndagsgårdens vårdboende i Hökarängen, Stockholm för 113 miljoner kronor.
Publicerad den 22 December 2014
Söndagsgården. Bild: Diligentia
Söndagsgården.

Vårdboendet som uppfördes 2010 har 54 vårdplatser och omfattar 3 847 kvadratmeter uthyrningsbar area. Byggnaden är uthyrd i sin helhet till ett dotterbolag inom Vardaga AB, en av Sveriges största aktörer inom äldreomsorg.

- Vi är glada över att kunna förvärva ytterligare ett modernt vårdboende i ett attraktivt läge. Med sitt långa hyresavtal och stabila hyresförhållande kompletterar förvärvet Diligentias befintliga fastighetsbestånd på ett bra sätt, säger Åke Pettersson, Chef Affärsutveckling, Diligentia.

Angermann var säljarens rådgivare i transaktionen.

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige