Image

Diligentia förlänger och utökar med Grant Thornton

Uthyrning Diligentia förlänger hyreskontraktet med Grant Thornton på Sveavägen 20 i Stockholm. Revisionsbyrån utökar också sina ytor med 1 000 kvadratmeter till 8 800 kvadratmeter.
Publicerad den 18 September 2014
Diligentia förlänger och utökar med Grant Thornton på Sveavägen 20. Bild: Diligentia
Diligentia förlänger och utökar med Grant Thornton på Sveavägen 20.

- Vi är alltid stolta när en stor hyresgäst väljer att sitta kvar i våra lokaler, säger Markus Pfister, fastighetschef, Diligentia.

- I det här fallet kunde vi dessutom tillmötesgå Grant Thorntons behov av en större yta, vilket gläder båda parter.

Fastigheten på Sveavägen 20 består av totalt 28 000 kvadratmeter och är i dagsläget fullt uthyrd. Tack vare husets flexibilitet genom både små och stora lokaler finns möjlighet för hyresgäster att expandera, och för den delen även minska ytorna, om det blir aktuellt.

Grant Thornton, som genom det nya kontraktet hyr en yta på cirka 8 800 kvadratmeter, väljer att sitta kvar i huset av flera anledningar:

- Vi har haft en bra resa på Sveavägen 20. Här har vi byggt vårt varumärke och vi värdesätter den goda relationen med Diligentia som är professionell och lyhörd. Nu känns det bra att kunna säkerställa detta för en ny och längre period framöver, säger Roland Dansell, marknadsområdeschef i Stockholm, Grant Thornton.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige