Image

Diligentia bjuder på ny utsikt

AFFÄRER Den välkända fastigheten på Sveavägen 20 är på väg att fyllas upp med nya hyresgäster. Tidigare verksamheter, bland annat möbler och revision, kompletteras nu med kommunikation. Och med samma takt i uthyrningsarbetet är fastigheten snart full.
Publicerad den 17 Januari 2008

Och på Diligentia är de glada att kunna välkomna Hallvarsson & Halvarsson som ny hyresgäst på de två nybyggda översta våningsplanen på Sveavägen 20.
- Intresset för den förädlade fastigheten är mycket stort och listan över potentiella hyresgäster lång. Att kommunikationskonsulten Hallvarsson & Halvarsson beslutat sig för att flytta in är vi mycket stolta och glada över då de tillsammans med våra andra hyresgäster sätter rätt prägel på fastigheten, säger Göran Langer på Diligentia.

- Det stora intresset på marknaden för Sveavägen 20 samt tecknade avtal visar att satsningen på att modernisera och bygga till varit rätt. Vi har möjligheten att anpassa kontoren efter varje företags specifika behov. Vi har den senaste tekniken avseende klimat och kontoren är delbara ned till cirka 200 kvm vilket innebär att inget företag behöver hyra mer än de behöver, fortsätter han.

- Efter hög och stabil tillväxt de senaste fem åren har vi vuxit ur våra lokaler på Birger Jarlsgatan. Vi flyttade in här 1999 och sitter nu på tre våningsplan vilket inte är optimalt för oss. Nu kan vi samla alla medarbetare på ett våningsplan vilket kommer att öka interaktivitet och effektivitet. Dessutom får vi ett separat våningsplan enbart avsett för kunder, möten och konferenser, säger Martin Petersson, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Av fastighetens totala yta på ca 21 000 kvadratmeter finns nu bara 6000 kvadratmeter kvar för uthyrning, däribland plan 7 som till stor del består av en glasad tillbyggnad mot Malmskillnadsgatan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige