Image
Stefan Björkqvist, Linda Marthon och Bo Niveman.
Stefan Björkqvist, Linda Marthon och Bo Niveman. Bild: Hestia

De leder nya Kallebäck Property

Bolag Hestia har fått det unika förvaltningsuppdraget för Kallebäck Property, innehållande Saabfastigheten i Göteborg, som bolaget nyligen köpte av Profi. Tre Hestiamedarbetare tar de ledande positionerna i bolaget
Publicerad den 11 Mars 2014

Kallebäck Property Invest AB, som inom kort noteras på OMX First North, har valt att lägga hela ansvaret för organisation, ekonomi, drift och förvaltning på Hestia.

Nyligen köpte Kallebäck Property Invest en fastighet i Göteborg med Saab som hyresgäst av Profi för 840 miljoner kronor.

- Vi är både stolta och glada över att Hestia valts som partner i detta annorlunda och komplicerade uppdrag. Att sköta den kompletta hanteringen av ett noterat fastighetsbolag är något inget svenskt förvaltningsbolag gjort tidigare, säger Gunnar Isaksson, vd för Hestia.

Stefan Björkqvist har utsetts till verkställande direktör för Kallebäck Property Invest AB. Vid sin sida i ledningen av bolaget har han Linda Marthon, som ansvarar för förvaltning och utveckling, och Bo Niveman, som svarar för den ekonomiska rapporteringen. Alla tre har i dag ledande befattningar inom Hestia.

- Att vi som första svenska fastighetsförvaltare får förtroendet i den här typen av unika uppdrag är ännu ett bevis på vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss till våra kunders
Krav, säger Gunnar Isaksson.

Fastigheten Kallebäck 17:2 i Göteborg uppfördes 2002 för Ericsson Microwave Systems, som idag är en del av försvarskoncernen Saab. Byggnaden omfattar cirka 36 000 kvadratmeter, i huvudsak kontor och högteknologiska labbytor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY