Image

Datscha får förlängt med storbanker

Bolag Datscha har fått förnyat förtroende att leverera sina webbaserade tjänster till Swedbank, SEB samt Länsförsäkringar Bank. Avtalen löper till 2015.
Publicerad den 28 Augusti 2012
Andreas Nordgren. Bild: Datscha. Bild: Datscha
Andreas Nordgren. Bild: Datscha.

Datscha har under många år tillhandahållit sina tjänster för värdering och analys av fastigheter till svenska banker.
- Vi är väldigt glada över det förnyade förtroendet och ser det som ett kvitto på att vi har ett attraktivt erbjudande och en stabil produkt som våra kunder känner sig trygga med. De nya avtalen innebär bland annat att alla våra kunder i fastighetsbranschen får möjlighet att fortsätta samarbeta med sina bankkontakter via Datscha under lång tid framöver, säger Andreas Nordgren, sälj- och marknadschef på Datscha.
- Vårt långvariga samarbete med Datscha har glädjande nog i dagarna förlängts. Under årens lopp har vi uppskattat den lyhördhet och goda servicenivå som Datscha levererat till Swedbank. Vi ser fram mot ett fortsatt gott samarbete, säger Sören Jonson, Swedbank Fastighetsanalys.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige