Image

Dagon köper projektfastighet i Limhamn

Transaktioner Dagon har köpt en liten projektfastighet i Limhamn, Malmö, av ST1. Ett detaljplanearbete kommer att inledas för att ändra detaljplanen att tillåta kontor.
Publicerad den 5 April 2011

- Jag ser denna projektfastighet som en ekonomiskt bra investering då den ligger i ett mycket bra och expansivt läge. Vi kommer omgående att inleda detaljplanearbetet för att bygga kontor på fastigheten. Dagon är tidigare etablerade i området och tomten angränsar till vår fastighet Gjuteriet 21 där vi planerar att bygga 140 lägenheter. Vi ser detta som ett viktigt område, säger Per Johansson, tillförordnad vd på Dagon.

Fastighetens areal är cirka 2 800 kvadratmeter. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 4,6 miljoner kronor. Tillträde sker den 2 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Max koncernchef Richard Bergfors: Nu trycker vi ännu mer på gasen

Bolag Max öppnar en ny restaurang på Hisingen i Göteborg. Hamburgerkedjan har därmed 131 restauranger i hela landet. Företagets koncernchef Richard Bergfors berättar för Fastighetssverige hur expansionsplanerna ser ut framåt. På de här platserna söker de lägen och så här många restauranger ska de öppna: "Sett ett visst ökat utbud av lokaler".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY