Image

Cushman & Wakefield gör två nyrekryteringar

Bolag Cushman & Wakefields Capital Markets-team har under de senaste tolv månaderna agerat säljrådgivare i transaktioner till ett värde om cirka 16,5 miljarder kronor. Teamet förstärks nu genom rekryteringar av Daniel Turner och Ludvig Fredriksson.
Publicerad den 4 Oktober 2016
Daniel Turner och Ludvig Fredriksson. Bild: Cushman & Wakefield
Daniel Turner och Ludvig Fredriksson.

Daniel Turner har en gedigen fastighets- och transaktionsbakgrund och har de senaste sju åren arbetat i Paris för LaSalle Investement Managments pan-europeiska core fund och som värderare på JLL och Knight Frank. Han har en master i fastighetsekonomi från University of Reading och tillträder sin nya tjänst i december.

Ludvig Fredriksson har erfarenhet från hotelltransaktioner, redovisning och förvaltning och kommer närmast från Home Properties. Han har en master i redovisning från Handelshögskolan i Göteborg.

– Vi fortsätter att expandera i Sverige för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Anställningarna av Daniel och Ludvig kommer stärka vårt erbjudande till våra kunder genom Daniels breda internationella nätverk och internationella bakgrund samt genom Ludvigs specialistkunskaper, säger Anders Nordvall, head of capital markets, Cushman & Wakefield i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige