Image

Corem rekryterar ny fastighetschef

Karriär Anna Lidhagen Ohlsén har utsetts till ny fastighetschef på Corem Property Group och blir även en del av ledningsgruppen.
Publicerad den 21 December 2016
Anna Lidhagen Ohlsén. Bild: Corem
Anna Lidhagen Ohlsén.

Anna Lidhagen Ohlsén kommer att ansvara för hela förvaltningsorganisationen i Sverige och Danmark. Hon har tidigare arbetat på Corem som förvaltningschef för region Stockholm men kommer senast från Hufvudstaden och befattningen marknadsområdeschef Östra City.

Jerker Holmgren fortsätter inom Corem som affärs- och projektutvecklingschef, för att utveckla Corems fastighetsbestånd genom ny- och ombyggnationer samt fastighetsutveckling.

– I och med att Corem under hösten har växt i snabb takt med både förvärv, nybyggnationer och utbyggnadsprojekt har vi beslutat att förstärka vår förvaltning och även ledningsgruppen med ytterligare en person. Vi är därför mycket glada över att Anna väljer att börja arbeta hos oss, och ser fram emot att dra nytta av hennes kunskap och långa erfarenhet. Jag är övertygad om att Anna kommer att bidra till den stabilitet som behövs för att fortsätta Corems omsorgsfulla fastighetsförvaltning, och att hon kommer att bli ett värdefullt tillskott till Corems ledningsgrupp, säger Eva Landén, vd för Corem.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY