Image

Corem rekryterar ny fastighetschef

Karriär Anna Lidhagen Ohlsén har utsetts till ny fastighetschef på Corem Property Group och blir även en del av ledningsgruppen.
Publicerad den 21 December 2016
Anna Lidhagen Ohlsén. Bild: Corem
Anna Lidhagen Ohlsén.

Anna Lidhagen Ohlsén kommer att ansvara för hela förvaltningsorganisationen i Sverige och Danmark. Hon har tidigare arbetat på Corem som förvaltningschef för region Stockholm men kommer senast från Hufvudstaden och befattningen marknadsområdeschef Östra City.

Jerker Holmgren fortsätter inom Corem som affärs- och projektutvecklingschef, för att utveckla Corems fastighetsbestånd genom ny- och ombyggnationer samt fastighetsutveckling.

– I och med att Corem under hösten har växt i snabb takt med både förvärv, nybyggnationer och utbyggnadsprojekt har vi beslutat att förstärka vår förvaltning och även ledningsgruppen med ytterligare en person. Vi är därför mycket glada över att Anna väljer att börja arbeta hos oss, och ser fram emot att dra nytta av hennes kunskap och långa erfarenhet. Jag är övertygad om att Anna kommer att bidra till den stabilitet som behövs för att fortsätta Corems omsorgsfulla fastighetsförvaltning, och att hon kommer att bli ett värdefullt tillskott till Corems ledningsgrupp, säger Eva Landén, vd för Corem.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige