Image

Corem hyr ut i Ericsson-fastighet

Uthyrning Corem har tecknat ett femårigt hyresavtal med Sportmarket Nordic AB i Ericsson-fastigheten i Hudiksvall.
Publicerad den 8 Januari 2014
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Uthyrningen till Sportmarket Nordic AB innebär att produktionsytor där Ericsson för närvarande tillverkar mark- och sjökabel konverteras till lager- och logistikytor. Ericsson meddelade under 2013 att verksamheten skulle avvecklas under 2014.

Tillsammans med tidigare uthyrning till Hexatronic Scandinavia AB har Corem sedan november 2013 hyrt ut cirka 22 000 kvadratmeter i fastigheten.

Sportmarket Nordic AB är Sveriges största fristående sportgrossistföretag med varumärken som Fischer Ski, Quiksilver, Keen Footwear och Kombi Gloves.

- Vi välkomnar Sportmarket som ny hyresgäst och ser fram emot samarbetet. Det är vår andra uthyrning i fastigheten på kort tid vilket är mycket glädjande. Fastigheten är flexibel och fungerar därmed för många olika ändamål och vi fortsätter vårt aktiva arbete i Hudiksvall med att hyra ut övriga ytor. I den processen har vi också ett nära samarbete med Hudiksvalls kommun, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige