Image

Corem hyr ut i Ericsson-fastighet

Uthyrning Corem har tecknat ett femårigt hyresavtal med Sportmarket Nordic AB i Ericsson-fastigheten i Hudiksvall.
Publicerad den 8 Januari 2014
Annons
Image
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Uthyrningen till Sportmarket Nordic AB innebär att produktionsytor där Ericsson för närvarande tillverkar mark- och sjökabel konverteras till lager- och logistikytor. Ericsson meddelade under 2013 att verksamheten skulle avvecklas under 2014.

Tillsammans med tidigare uthyrning till Hexatronic Scandinavia AB har Corem sedan november 2013 hyrt ut cirka 22 000 kvadratmeter i fastigheten.

Sportmarket Nordic AB är Sveriges största fristående sportgrossistföretag med varumärken som Fischer Ski, Quiksilver, Keen Footwear och Kombi Gloves.

- Vi välkomnar Sportmarket som ny hyresgäst och ser fram emot samarbetet. Det är vår andra uthyrning i fastigheten på kort tid vilket är mycket glädjande. Fastigheten är flexibel och fungerar därmed för många olika ändamål och vi fortsätter vårt aktiva arbete i Hudiksvall med att hyra ut övriga ytor. I den processen har vi också ett nära samarbete med Hudiksvalls kommun, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY