Image

Corem hyr ut för 160 miljoner

Uthyrning Corem har under årets första fyra månader genomfört uthyrningar med kontraktsvärde om sammanlagt 160 miljoner kronor. Sammanlagt har över 26 000 kvadratmeter nytecknats eller omförhandlats.
Publicerad den 13 Maj 2011
Annons
Image

Bland större nytecknade hyresavtal finns bland annat regionkontor och butik för Bysmeden i kvarteret Dagskiftet 2, verksamhetslokaler för Stockholms Stad i kvarteret Instrumentet 13 och logistikytor för MTAB i kvarteret Hällsätra 3.

- Det är mycket glädjande att välkomna alla nya kunder till våra fastigheter. Lika roligt är det att vi tillsammans med våra befintliga kunder hittar lösningar som gör att vi får förnyat förtroende som hyresvärd, säger Jesper Carlsöö, regionchef för Corem i Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY