Image

Coor tecknar avtal med Saab

Bolag Coor Service Management har tecknat ett nytt avtal med försvars- och säkerhetsföretaget Saab om att leverera fastighetsanknutna tjänster till åtta av Saabs anläggningar. Avtalet som gäller fram till och med 2016 har en beräknad årsomsättning på 180 miljoner kronor.
Publicerad den 10 Juni 2013

Coor Service Management har levererat fastighetsrelaterade tjänster, så som fastighetsservice, lokalvård, post och gods, till Saab sedan 2003.

Det nya avtalet gäller serviceleverans till Saabs anläggningar i Göteborg, Jönköping, Huskvarna, Växjö, Arboga, Järfälla samt Tannefors och Malmslätt i Linköping, med option att addera fler anläggningar efter hand.

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige