Image

Coor får förvaltningsuppdrag av Doughty Hanson

Bolag Det blir Coor Service Management som får uppdraget att förvalta Sörred 8:4 i Torslanda som Doughty Hanson köpte av Sveafastigheter förra sommaren.
Publicerad den 25 Mars 2011
Robert Bongart. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider. Bild: Niclas Liedberg
Robert Bongart. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider.

Volvo Personvagnar sitter i fastigheten på ett 15-årigt ursprungligt avtal på cirka 49 000 kvadratmeter kontor och 2 900 garageplatser.

- Vi är mycket glada att efter långa förhandlingar ha nått ett avtal med Coor som effektiviserar vår förvaltning och som vi tror kommer tillhandahålla bästa möjliga service till vår hyresgäst Volvo Personvagnar i samband med deras expansion i området, säger Robert Bongart Nordenchef på Doughty Hanson.

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige