Image

Colliers omorganiserar – han blir vice vd

Karriär Samtidigt som man startar Corporate Solutions genomför Colliers International en omorganisation och tillsätter bland annat en vice vd.
Publicerad den 2 Oktober 2013
Robert Treutiger. Bild: Colliers International
Robert Treutiger. Dan Törnsten. Bild: Colliers International
Dan Törnsten. Gunnel Lundegren. Bild: Simon Hellsten
Gunnel Lundegren.

Robert Treutiger, idag transaktionsansvarig på Colliers International tar rollen som vice vd på bolaget.

Gunnel Lundegren som under tre år varit affärschef inom uthyrning samt regionchef i Göteborg avslutar sin anställning under hösten för att gå till Västfastigheter.

Nils Åke Rydqvist tar över ansvaret för affärsområdet uthyrning och kommer under hösten att anställa uthyrare i Göteborg och så småningom även i Stockholm.

Catharina Gorthon som idag är marknadsansvarig på Colliers tar över kontorsansvaret i Göteborg i kombination med sin tidigare tjänst. Göteborgskontoret består i dagsläget av nio anställda inom uthyrning kontor, industri & logistik samt transaktion och marknad.

- Vår nya organisation gör att vi står bra rustade att utveckla företaget i rätt riktning på marknaden. Robert Treutiger som vice vd bidrar med kunskap från Colliers EMEA Investment-team och en helhetssyn på marknaden som transaktionschef. Vi ser att Colliers lokala roll stärks i Göteborg genom Robert som tillsammans med Catharina som kontorsansvarig och Nils Åke som ny affärschef inom uthyrning tar ett nytt grepp. Det känns bra att ta till vara på vår interna kompetens som bidrar med expertis, erfarenhet och inte minst ett stort engagemang, säger Colliers Internationals vd Dan Törnsten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY