Image

Colliers får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Colliers International har fått uppdraget att förvalta Hallunda Centrum. Centrat är närmare 26 000 kvadratmeter stort och är det centrum du först kommer till vid din ankomst till Stockholm söderifrån.
Publicerad den 12 November 2013
Louisa Åkerfeldt. Bild: Colliers International
Louisa Åkerfeldt.

Området byggdes ut på 1970-talet, och är ett familjärt centrum som servar Botkyrka och delar av södra Stockholm.

Colliers har tecknat avtal med konkursboet där största fordringsägare är det danska försäkringsbolaget Codan vars svenska dotter bolag heter Trygg Hansa.

- Det känns roligt att ha påbörja detta uppdrag som vi redan har en hel del planer och idéer för. Vi ser stor potential i Hallunda Centrum, säger Louisa Åkerfeldt, affärschef inom Colliers Förvaltning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY