Image
Bild: Istock

CBRE rekryterar uthyrar-duo från Kungsleden

Karriär CBRE meddelade nyligen att bolaget rekryterat tolv nya medarbetare, och målet är att fortsätta växa. Nu aviserar CBRE ytterligare rekryteringar, det är två tongivande uthyrare från Kungsleden.
Publicerad den 10 November 2021
Alan Marofi. Bild: CBRE
Alan Marofi. Sophie Ring. Bild: CBRE
Sophie Ring.

Som en av de ledande rådgivarna på den svenska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark utvecklingsfas där bolaget expanderar sina tjänster i hög fart. Bolaget har tidigare meddelat att man bygger upp nordiska team, samt stärker samarbetet med CBREs bolag i övriga Europa och inom CBRE globalt.

De två nya medarbetarna är:
Alan Marofi, som närmast kommer från Kungsleden där han arbetat som uthyrare, kommersiella fastigheter, sedan 2019 och har dessförinnan arbetat på bland annat Datscha. Alan tillträder sin nya tjänst den 20 december 2021.

Sophie Ring, som också kommer från Kungsleden, där hon arbetat som uthyrare, kommersiella fastigheter, sedan 2016. Dessförinnan arbetade hon på bland annat Locum i cirka åtta år. Sophie tillträder sin nya tjänst den 10 januari 2022.

De nya medarbetarna välkomnas av Daniel Jirhäll, ansvarig för Investor Leasing, Office, på CBREs Stockholmskontor. Teamet arbetar som uthyrningsrådgivare för kontor. Daniel kommenterar:
– Vi är så glada och stolta över att välkomna våra nya kollegor till teamet. Vi har väldigt stor efterfrågan på våra tjänster och det är med glädje jag kan meddela att vi nu gjort två betydelsefulla rekryteringar. Det är två riktigt duktiga rådgivare. Genom dessa rekryteringar stärker CBRE sin position ytterligare som ledande fastighetsrådgivare.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige