Image

CBRE rekryterar uthyrar-duo från Kungsleden

Karriär CBRE meddelade nyligen att bolaget rekryterat tolv nya medarbetare, och målet är att fortsätta växa. Nu aviserar CBRE ytterligare rekryteringar, det är två tongivande uthyrare från Kungsleden.


Tidigare foto från när Nordic PM fick nytt uthyrningsuppdrag av Fastighets AB Norrtull.

Fastighetskonsulten: Ambitionen är att öppna två nya kontor

Bolag Nordic PM rekryterar nya medarbetare i en rasande takt. Nu berättar företaget för Fastighetssverige kring de satsningar som sker, planer på nya kontor, tillväxtmål och vad som är deras framgångsrecept.


Jussi Vyyryläinen hoppas kunna utveckla området kring Kista galleria.

Efter rekryteringarna – så ska Citycon växa i Sverige

Handel Citycon är i och med sina senaste rekryteringar redo att expandera på bred front. Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef för Norden, berättar om bolagets förstärkningar och planerna som ska sätta den nya trion i arbete.


Anne Kippler är ny senior konsult på RSD.

Så ska hon utveckla RSD

Karriär Efter mer än tio år på TK Development tar Anne Kippler steget över till RSD. För Fastighetssverige berättar hon om vad som lockade med nya tjänsten.


Capman hyr ut 5 000 kvadratmeter på Gärdet till Rekryteringsmyndigheten

Uthyrning Totalförsvarets rekryteringsmyndighet har tecknat ett hyresavtal med Capman avseende cirka 5 000 kvadratmeter i fastigheten Lybeck 2 på Gärdet i Stockholm.


Stenvalvet värvar från Genova

Bolag Stenvalvet satsar ytterligare på projektutveckling i egen regi genom en nyrekrytering.


Maxfastigheter hyr ut till Rekryteringsmyndigheten

Uthyrning Maxfastigheter har tecknat nytt sexårigt hyresavtal med Totalförsvarets rekryteringsmyndighet (Rekryteringsmyndigheten) avseende 2 729 kvadratmeter kontor i kvarteret Fanfaren i Karlstad.


Ny vd på Real Competence

Bolag Real Competence Rekrytering har anställt en ny vd. Hon kommer närmast från en position som COO på Fasticon Kompetens.


Kyrin satsar på fastighetsrekrytering

Bolag Kyrin Fastighetsrekrytering är en ny aktör som levererar personallösningar på alla befattningsnivåer inom fastighetsektorn. Bolaget erbjuder också lösningar med inhyrda konsulter.
Försäljningschefen kommer närmast från Vasakronan.


Fasticon: Mycket stor efterfrågan på chefer

Sverige Fasticons Kompetensbarometern 2011 visar på stora kompetens- och rekryteringsbehov i fastighetsbranschen de kommande fem åren. I årets undersökning ser man en ny tydlig trend, att efterfrågan på chefer är mycket stor och att frågan sannolikt kommer att bli både central och prioriterad i branschen framöver.