Image

Fasticon: Mycket stor efterfrågan på chefer

Sverige Fasticons Kompetensbarometern 2011 visar på stora kompetens- och rekryteringsbehov i fastighetsbranschen de kommande fem åren. I årets undersökning ser man en ny tydlig trend, att efterfrågan på chefer är mycket stor och att frågan sannolikt kommer att bli både central och prioriterad i branschen framöver.
Publicerad den 21 September 2011
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon Kompetens. Bild: Fasticon Kompetens
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon Kompetens.

Fasticon kompetens har i sin årliga enkätundersökning, riktad till beslutsfattare inom fastighetsbranschen, ställt frågor kring de kommande fem årens kompetens- och rekryteringsbehov.
– Precis som branschens senaste kompetensbarometer år 2009 visade så är det fortfarande stora pensionsavgångar att vänta de närmaste åren. Det handlar dock inte bara om att rekrytera, kravet på bolagen att behålla och kompetensutveckla sin personal är central/affärskritisk där också varumärket kommer att vara i fokus, säger Jonas Gustavsson, vd på Fasticon Kompetens.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY