Image

Ny vd på Real Competence

Bolag Real Competence, har anställt Farnaz Mortazavi som vd till dotterbolaget Real Competence Rekrytering.
Publicerad den 17 Maj 2016
Farnaz Mortazavi. Bild: Real Competence Rekrytering
Farnaz Mortazavi.

Rekryteringen är ett led i bolagets satsning i att stärka sin position inom affärsområdet rekrytering. Jens Johansson kvarstår som vd i moderbolaget.

– Vi känner att vi har en mycket stark position inom vårt affärsområde interim management och vi gör nu en satsning för att vidareutveckla vårt affärsområde rekrytering. Vi är mycket glada över att knyta Farnaz till oss för att leda denna satsning, säger Jens Johansson.

Mortazavi har en kandidatexamen i International Business från University of Westminster. Hon har mer än tio års erfarenhet av att driva och utveckla företag och organisationer, vilket hon framgångsrikt gjort parallellt med sitt arbete med rekrytering av chefer och specialister till nyckelkunder inom fastighetsbranschen. Under åren 2003-2006 var hon stationerad i London och därefter i Stockholm. Mortazavi kommer närmast från en position som COO på Fasticon Kompetens.

– Real Competence har ett starkt varumärke och en fast förankring i fastighetsbranschen. Jag tycker att det är oerhört kul att bli en del av bolagets fortsatta satsning och ser fram emot att bidra med min kompetens., säger Farnaz Mortazavi.

– Farnaz erfarenhet och person kommer att komplettera Real Competence på ett utmärkt sätt och jag ser mycket fram emot att tillsammans med henne ta bolaget till nästa nivå., säger Jens Johansson.

Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Bolaget arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis Asset Management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, uthyrning samt projekt- och fastighetsutveckling.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige