Image

Catena gör dubbla rekryteringar

Bolag Catena nyrekryterar för att kunna fortsätta växa.
Publicerad den 23 April 2018

Ett resultat av den tillväxtfas som Catena befinner sig i är att David Silvesjö tillträder som finanscontroller i bolaget och Annie Nyblom som kommunikationsansvarig. Bägge rollerna är nyinrättade, strategiskt viktiga koncerngemensamma funktioner för Catena.

Som Finanscontroller kommer David Silvesjös fokus att ligga på finansieringsfrågor, due diligence processer samt IR. Han kommer närmast från en roll som finance manager på Heimstaden och har innan dess en varierande bakgrund inom bank/investmentbanksektorn. Annie Nyblom har en bred kommunikatörsbakgrund från bland annat Studentlitteratur och Helsingborgshem, hennes roll på Catena omfattar både kommunikation och IR samt marknadsföring.

– Vi växer och intresset för effektiva logistikfastigheter som stöttar nya handelsmönster ökar ständigt från investerare. Med Annie och David ombord kan vi bättre möta deras behov och ytterligare tydliggöra vårt erbjudande för såväl befintliga som för framtida ägare och kunder, säger Catenas vd Benny Thögersen

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige