Image

Castellum rekryterar till nyinrättad position

Karriär Som ett led i att utveckla och underhålla kundnära, långsiktiga och lönsamma relationer har Castellum rekryterat Hanna Eriksson till rollen som Nationell Key Account Manager.
Publicerad den 6 April 2018
Hanna Eriksson. Hanna Eriksson.

Rollen är nyinrättad och är en strategiskt viktig koncerngemensam funktion inriktad mot affärsutveckling och kundrelationer inom affärssegmentet bank, finans, försäkring och konsulthus.

– I takt med att fastighetsbranschen förändras och kraven från våra kunder ökar så blir det allt viktigare att i tidiga skeden fånga kundernas strategiska behov och få insikt om deras långsiktiga affär ur ett lokalförsörjningsperspektiv. Jag ser fram emot att få jobba närmare kunden och utveckla relationerna för att bättre kunna möta behov och tillsammans med kunderna utveckla framtidens affärer och fastigheter, säger Hanna Eriksson.

Hanna Eriksson kommer senast från Cushman & Wakefield där hon arbetat med hyresgästrådgivning mot både internationella och svenska hyresgäster. Innan dess har hon arbetat inom förvaltning och fastighetstutveckling hos sina tidigare arbetsgivare Humlegården och Skanska med ett brett upptagningsområde som täckte både Malmö, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm och Örebro.

– Vi är glada att Hanna ansluter till oss på Castellum, hon kommer att bidra med både gedigen kompetens och erfarenhet, vilket kommer stärka våra kundrelationer säger Anders Nilsson, vd Region Stockholm-Norr i Castellum.

Hanna Eriksson tillträdde sin nya position på Castellum den 19 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige