Image

Byggmax till Eurostop Arlanda

Uthyrning Eurostop Arlanda har under de senaste åren stärkt sitt utbud genom ett antal nytillskott. Nu är det klart att byggvarukedjan Byggmax etablerar sig i centrumet och till hösten väntar en om- och tillbyggnad för att göra plats för byggvarukedjan.
Publicerad den 3 September 2015
Byggmax öppnar ny butik i Europstop Arlanda. Bild: Byggmax
Byggmax öppnar ny butik i Europstop Arlanda.

Våren 2016 öppnar Byggmax en ny butik i Eurostop Arlanda. Etableringen innebär en utbyggnad med planerad byggstart hösten 2015. Byggmax butiksyta på totalt cirka 7 000 kvadratmeter blir belägen ut mot E4:an, väl synligt för förbipasserande och med optimal tillgänglighet.

– Byggmax befinner sig i en expansiv fas och att vi väljer Sigtuna kommun för vår nästa butik är ett strategiskt val, hela området sjuder av expansion och där vill vi såklart vara med. Valet av Eurostop Arlanda är i stort grundat på centrumets placering, det är ett av de bästa lägena mot E4:an norr, säger Johan Sperlings, regionchef på Byggmax.

Hela regionen runt Sigtuna och Arlanda är inne i en expansionsfas och Eurostop Arlandas satsning är en del i arbetet med att utveckla och öka Arlandaområdets attraktionskraft för handel. De senaste åren har Eurostop Arlanda presenterat flera nyetableringar i centrumet, de senaste tillskotten är ÖoB och jakt- och sportfiskeexperten Huntyard & Berras som haft stor framgång redan från start.

– Det händer väldigt mycket i vårt område just nu med satsningar på handel och logistik såväl som nya bostäder. Det finns en vision och utvecklingskraft från aktörerna i området, inte minst Sigtuna kommun. Vi vill vara en del i att driva den här utvecklingen och skapa en attraktiv handelsplats, säger Sophie Karls, centrumchef Eurostop Arlandastad.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige