Image
Jes Rovsing.
Jes Rovsing. Bild: Aberdeen

Brunswick startar verksamhet i Danmark

Bolag Brunswick Real Estate öppnar ett nytt kontor i Köpenhamn. Jes Rovsing har utsetts till Country Manager Denmark. Det primära fokuset är investeringar i kontorsfastigheter i centrala Köpenhamn, tillsammans med en ny internationell investerare.
Publicerad den 31 Januari 2020

Brunswick Real Estate investerar i fastigheter i Norden och förvaltar tillgångar motsvarande EUR 2 miljarder. Fram till idag har fokus varit de svenska och finska marknaderna genom fastighetsbolagen Regio och Kielo.

Jes Rovsing, som har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och en gedigen kunskap om den lokala marknaden, har anställts för att driva den danska verksamheten. Han kommer senast från Aberdeen Standard Investments där han var Head of Transactions Denmark. Han börjar sin anställning den 1 februari 2020 och ytterligare rekryteringar är påbörjade. Kontoret kommer vara beläget på Østergade 4 i Köpenhamn.

Patrik Andersson, partner, Brunswick Real Estate, säger:
– Vi har sedan tidigare bevisat att vår affärsmodell, som bygger på förvaltning med stort fokus på hållbarhet, skapar förutsättningar för värdeskapande utöver enbart finansiell avkastning. Danmark är ett naturligt nästa steg i vår expansion och marknaden erbjuder många intressanta möjligheter, inte minst kontorsmarknaden i Köpenhamn. Vi är glada att ha Jes ombord och är säkra på att vi har hittat den perfekta kapitalpartnern för en framgångsrik verksamhet.

Jes Rovsing, Country Manager Denmark, Brunswick Real Estate, säger:
– Jag är mycket förväntansfull över att ansluta till Brunswick Real Estate och ta en ledande roll i att etablera verksamheten i Danmark. Bolagets affärsmodell, långsiktiga strategi och värdegrund stämmer väl överens med mina tankar och jag ser fram emot att utveckla Brunswick Real Estate i Danmark tillsammans med dess investerare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en av Nordens ledande investerare med ett erbjudande som omfattar kapitalförvaltning inom fastighetsinvesteringar och kreditfinansiering. Investeringsverksamheten omfattar ett brett utbud av strukturer i kommersiella fastigheter från separata investeringsmandat för stora institutioner och internationella aktörer till projektutveckling av bostäder. Kreditfinansieringsfonderna är inriktade på säkerställd finansiering av kommersiella fastigheter i Norden. Teamet omfattar ca 50 personer i Stockholm, Helsingfors och London. www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Trianon hämtar chef från Castellum

Bolag Lämnar Castellum – för chefstjänst på Trianon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY