Image

Brostaden köper i Länna

Transaktioner Fastighets AB Brostaden har via en bolagsaffär förvärvat fastigheten Kranbilen 2 i Länna i Huddinge.
Publicerad den 2 April 2015

Kranbilen 2 är en obebyggd industritomt om cirka 17 000 kvadratmeter och har en gällande detaljplan som medger kontor och industri. Tillträdet ägde rum 1 april.

- I och med detta förvärv får vi tillgång till mark i bra läge. Vi kompletterar vårt bestånd i Länna och stärker vår närvaro i ett område vi tror har mycket goda framtidsutsikter. Området ligger invid en för Stockholm viktig trafik- och transportled, väg 73, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY