Image

Brostaden hyr ut till Samhall till Kista

Uthyrning Brostaden har tecknat ett femårigt hyresavtal om 947 kvadratmeter med Samhall i Sätesdalen 2 i Kista.
Publicerad den 26 Oktober 2015
Annons
Image

Samhall AB väljer att etablera sig på Norgegatan 2 i Kista. Inflyttning i de nya kontorslokalerna sker den 1 november.

– Vi ser fram emot att flytta in i vårt nya kontor i Kista. Framför allt var det de bra kommunikationsmöjligheterna som fick oss att fastna för lokalerna. Det centrala läget, tillsammans med alla spännande grannar i huset, gör att Kista känns helt rätt för oss, säger Johanna Johansson, distriktschef för Samhall Stockholm Nord.

– Samhall sökte en kontorslokal i Norrort och glädjande nog uppfyllde vår lokal på Norgegatan deras krav. Vi är glada över att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt fördjupa vårt samarbete, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

Brostaden är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar kommersiella fastigheter i alla väderstreck runt Stockholm. Fastighetsbeståndet uppgår till cirka 685 000 kvadratmeter.

Brostaden ingår i Castellumkoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY