Image

Briggen hyr ut i Köpenhamn

Uthyrning Briggen hyr ut sammanlagt 2 589 kvadratmeter i Atrium House i danska Albertslund, strax utanför Köpenhamn.
Publicerad den 30 Mars 2015

Edgemo A/S har tecknat ett hyresavtal med inflyttning den 1 april 2015 på 400 kvadratmeter kontor. Edgemo A/S är en leverantör av innovativa IT-lösningar.

Saphire Power Systems A/S har tecknat ett hyresavtal med inflyttning 1 april 2015 på 1 598 kvadratmeter lager- och produktionslokaler. Saphire Power Systems A/S producerar solcellssystem.

Bose A/S har tecknat ett hyresavtal med inflyttning 1 augusti 2015 på 591 kvadratmeter kontor-och arkiv. Bose A/S säljer bland annat WI-FI Musiksystem och anläggningar för både privata och professionella kunder.

– Det är med glädje vi välkomnar Edgemo A/S, Saphire Power Systems A/S och Bose A/S till deras nya lokaler hos Briggen. Vi är övertygade om, att våra lokaler och service kommer att bidra till att våra nya kunder kan fokusera på sin verksamhet, säger Daniel Ewerlöf, regionchef på Briggen Danmark.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige