Image
The Fast Icons and the Property Band med medlemmar främst från Fasticon vann The Company of Rock.
The Fast Icons and the Property Band med medlemmar främst från Fasticon vann The Company of Rock. Bild: Fasticon

Branschens rockigaste företag – Fasticon!

Bolag The Fast Icons and the Property Band med medlemmar främst från Fasticon vann The Company of Rock, Stockholms största musiktävling för företag, på fredagskvällen.
Publicerad den 11 Mars 2019

Finalen i tävlingen avgjordes på restaurangbåten Patricia i fredags kväll. I konkurrens med cirka 30 band från olika branscher tog The Fast Icons and The Property Band hem hela tävlingen.

Vinnarna utsågs av en jury bestående av bland andra musikkändisar som Robert Wells, Kicken från Poodles och Janne Schaffer.

– Det var fantastiskt kul att utses till vinnare av världens proffsjury. Det var en stor tävling och många branscher representerade. Grymt tryckt och en härligt fest, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon AB och gitarrist (med tydliga influenser från Nile Rodgers) i vinnarbandet.

– Vi spelar kända svängiga partylåtar med soul- och funkrytmer och en enorm energi! I finalen spelade vi Uptown Funk, Good times/Rappers Delight och Freak Out.

I övrigt består bandet av Lillemor Runesson (BFAB/Fasticon), Anders Nordlund (STF/Fasticon), Felicia Mörfelt (Fasticon), Filippa Frisell, Peter Hiti, LEB Fastighet, Stefan Åberg (FRA), Johan Berglund (FRA) och Vincent Hauge.

Se filmer från finalspelningen nedan:

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige