Image

Bonnier utser vice vd och marknadschef

Karriär Bonnier Fastigheter har internrekryterat en ny vice vd och en ny marknadschef.
Publicerad den 4 Maj 2011
Thomas Tranberg. Bild: Bonnier Fastigheter. Bild: Bonnier Fastigheter
Thomas Tranberg. Bild: Bonnier Fastigheter.

Thomas Tranberg blir ny vice vd i Bonnier Fastigheter. Utnämningen innebär att han kommer att vara Bonnier Fastigheters vd Tomas Hermanssons ställföreträdare samtidigt som han behåller sin nuvarande befattning som chef för bolagets fastighetsutveckling.

Tranberg, 43, anställdes 2008 för att utveckla bolagets projektverksamhet.

Samtidigt har Miranda Jensen, 32, utsetts till marknadschef med ansvar för marknads- och uthyrningsfrågor. I och med detta ingår hon även i bolagets ledningsgrupp. Hon anställdes 2008 på Bonnier Fastigheter som storkundsansvarig.

- Vi har under ett par år arbetat med att utveckla vår projektportfölj. Detta är en naturlig följd av det arbetet då vi nu går in i en mer projektintensiv fas. Samtidigt så känns det naturligtvis mycket roligt att på detta sätt kunna erbjuda kompetenta medarbetare utvecklingsmöjligheter inom bolaget, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier
Fastigheter.

FAKTA
Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985 för att förvalta och utveckla Bonnierkoncernens fastighetsinnehav. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter inom Storstockholm. Merparten av fastigheterna är centralt belägna i Stockholms innerstad, men vi satsar även på de expansiva områdena Akalla/Häggvik och Kungens Kurva. För närvarande äger och förvaltar bolaget fastigheter om cirka 300 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige