Image
Bygg-Göta fyller upp i Göteborg.
Bygg-Göta fyller upp i Göteborg. Bild: Bygg-Göta

Blue Tomato gör Sverigepremiär hos Bygg-Göta

Uthyrning Den sista butiken i Bygg-Götas stora ombyggnad på Kungsgatan/Vallgatan hyrs av det österrikiska brädsportsföretaget Blue Tomato.
Publicerad den 9 Juli 2022

Blue Tomato har i dagsläget 65 butiker i 6 olika länder i Europa och etableringen på Vallgatan blir deras första butik i Sverige. Den nya butiken är 260 kvadratmeter och öppnar i mitten på augusti.
– Det känns fantastiskt roligt att vi har lyckats få Blue Tomato till Sverige och extra kul att det blir till Vallgatan i Göteborg. Vi har verkligen satsat på Vallgatan med renoverade fasader, utsmyckning, belysning och nya butiker och gatan har ökat sitt besöksantal rejält under våren! Att gatan får en bra mix av butiker som gör gatan både intressant och välkomnande har varit en viktig del, säger Linda Neidert, uthyrningschef på Bygg-Göta.

Blute Tomato grundades 1988 som en snowboardskola av den österrikiske snowboardåkaren Gerfried Schuller. 1994 öppnade den första officiella Blue Tomato butiken. 1999 öppnades den första webbshoppen som idag är plattform för runt 500 olika märken inom snowboard, freeski, surf, skateboard och freestyle.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige