Image
Bygg-Göta fyller upp i Göteborg.

Blue Tomato gör Sverigepremiär hos Bygg-Göta

Uthyrning Den sista butiken i Bygg-Götas stora ombyggnad på Kungsgatan/Vallgatan hyrs av det österrikiska brädsportsföretaget Blue Tomato.


Till vänster syns en gestaltning från Bygg-Götas första ansökan. Bilden visar en byggnad på cirka 30 våningar i nationalromantisk stil inspirerad av New Yorks tegelskrapor. I den nya ansökan har höjden sänkts till 16 våningar. Till höger syns byggnaden som den ser ut idag.

Här är nästa höghus-satsning i Göteborg: "New York-inspirerat"

Bygg/Arkitektur Göteborgsromantiska Gullbergsvass håller på att få sig ett rejält ansiktslyft och nu kan Fastighetssverige berätta att en del av den fortsatta utvecklingen kan bli ett 16 våningar högt kontorshus. Bakom projektet står det lokala fastighetsbolaget Bygg-Göta som äger den berörda fastigheten inom det välkända Pagoden-området. Exklusivt för Fastighetssverige berättar vice vd:n Linda Neidert om ambitionen med det färska projektet och dess framtid.


Kämpegatan 10.

Bygg-Göta hyr ut 3 200 kvadratmeter

Uthyrning Bygg-Göta tecknar avtal med teknik- och it-konsultföretaget Alten om cirka 3 200 kvadratmeter kontor i centrala Göteborg.


Abako flyttar in i Vin & Sprit-fastigheten

Uthyrning Abako Arkitekter flyttar in på 1 000 kvadratmeter hos Bygg-Göta i Pagodenområdet.