Image

Blomkvist tar över efter Källberg på Vidingehem

Karriär Stefan Blomkvist blir ny vd på kommunala Vidingehem i Växjö. Han efterträder Håkan Källberg som går i pension.
Publicerad den 18 Januari 2012

Stefan Blomkvist har åtta års erfarenhet som fastighetschef och vd på kommunala Vöfab i Växjö och kommer närmast från en tjänst på NCC där han var i ett och ett halvt år.
- Det är inspirerande att få komma tillbaka och det känns bra att ha fått förtroendet att leda ett sånt fint företag som Vidingehem. Att få jobba både med lokaler och bostäder ska bli en härlig utmaning och jag vill fortsätta att bygga vidare på det fina arbete som redan har gjorts med att göra Vidingehem till kommunens förlängda arm ute i de mindre orterna, berättar Stefan Blomkvist.

Dialog och förebyggande arbete, både med medarbetare och hyresgäster, är något som Stefan Blomkvist kommer att prioritera.
- Det är frågor som ligger mig varmt om hjärtat och där jag tror att jag kan bidra med mina erfarenheter både från NCC och min tid på Vöfab, säger Stefan Blomkvist.

Under sin tid på NCC var Stefan Blomkvist en drivande kraft bakom stora projekt så som Myresjöhus Arena och Fortknox Arena. Han tillträder sin nya tjänst som vd för Vidingehem den 1 mars.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY