Image
Ekbacka i Borgholm.
Ekbacka i Borgholm. Bild: Wellbo

BJC och Wellbo utvecklar äldreboende i Borgholm

Bygg/Arkitektur BJC Group och Wellbo Fastighetsutveckling utvecklar ett äldreboende i Borgholm. Det ska byggas i området Ekbacka i Borgholms kommun och kommer att ha 80 lägenheter för vård- och omsorgsboende. BJC och Wellbo har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med kommunen
Publicerad den 18 November 2020

– BJC och Wellbo är väldigt positiva till det mycket goda samarbetet med Borgholms kommuns ledande politiker och tjänstemän i arbetet med att skapa ett modernt äldreboende med högt ställda krav på ett kvalitativt vårdboende för de äldre och en bra arbetsmiljö för kommunens anställda, säger Johan Warfvinge, affärsutvecklingschef, Wellbo

– Vi är väldigt glada över det visade förtroendet från Borgholms kommun att verka som fastighetsägare med kommunen som hyresgäst. Ambitionen är att fortsätta utveckla såväl samhällsfastigheter som bostäder i Borgholm, säger Daniel Bruun, vd, BJC Group.

– Borgholms kommun är mycket nöjda med det professionella samarbetet med BJC och Wellbo och välkomnar dem till kommunen. Borgholms ledande politiker och tjänstemän välkomnar det intresse som BJC har visat för att fortsätta att investera i kommunen, säger Jens Odevall, kommunchef Borgholms kommun.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Bonnier Fastigheter bli större

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Bonnier Fastigheters vd Tomas Hermansson. Här ska de växa och så här är läget för kontoren och detaljhandeln.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY