Image
Ekbacka i Borgholm.
Ekbacka i Borgholm. Bild: Wellbo

BJC och Wellbo utvecklar äldreboende i Borgholm

Bygg/Arkitektur BJC Group och Wellbo Fastighetsutveckling utvecklar ett äldreboende i Borgholm. Det ska byggas i området Ekbacka i Borgholms kommun och kommer att ha 80 lägenheter för vård- och omsorgsboende. BJC och Wellbo har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med kommunen
Publicerad den 18 November 2020

– BJC och Wellbo är väldigt positiva till det mycket goda samarbetet med Borgholms kommuns ledande politiker och tjänstemän i arbetet med att skapa ett modernt äldreboende med högt ställda krav på ett kvalitativt vårdboende för de äldre och en bra arbetsmiljö för kommunens anställda, säger Johan Warfvinge, affärsutvecklingschef, Wellbo

– Vi är väldigt glada över det visade förtroendet från Borgholms kommun att verka som fastighetsägare med kommunen som hyresgäst. Ambitionen är att fortsätta utveckla såväl samhällsfastigheter som bostäder i Borgholm, säger Daniel Bruun, vd, BJC Group.

– Borgholms kommun är mycket nöjda med det professionella samarbetet med BJC och Wellbo och välkomnar dem till kommunen. Borgholms ledande politiker och tjänstemän välkomnar det intresse som BJC har visat för att fortsätta att investera i kommunen, säger Jens Odevall, kommunchef Borgholms kommun.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY